Moara de cereale manuala MARCATO Marga Mulino

725,00 lei

Moara de cereale manuala MARCATO Marga Mulino

Utilizare – pentru obtinerea fulgilor din diverse cereale, fainei integrale si maltului pentru bere.

Marga Mulino este singurul aparat care va permite sa pregatiți fulgi si fsina din cereale in doar câteva minute. Poate fi folosita atat cu cereale moi, cum ar fi ovaz, orz si secara, cat si cu cereale tari, cum ar fi spelta, kamut, orez și hrișcă.

Marga Mulino este perfecta pentru cei care produc bere de casa. Rolele de aluminiu zdrobesc perfect boabele de malț, pentru a fi folosite la fermentare.

Dimensiuni 170 x 130 x 220 mm. Moara este compatibila cu motorul Marcato PASTADRIVE.

GARANTIE 2 ani

În stoc

Cod Produs: MAR.MARGA Categorie:

Marga Mulino foloseste trei role care se rotesc cu viteze diferite. Distanța dintre role, se stabiliteste ajutorul unui buton de reglare si definește tipul de prelucrare: poziția 5-6 este pentru obținerea făinii de cereale iar pozițiile 1 la 4 servesc la obținerea fulgilor de cereale cu diferite finisaje.

Macinarea cerealelor – sfaturi si recomandari

1) Pentru a gasi finetea optima de macinare pentru diverse cereale, incercati sa macinati o cantitate mica de cereale in diferite pozitii ale butonului de reglare.
2) Utilizati faina proaspat macinata cu Marga mulino pentru a imbogati combinatiile facute cu diverse alte tipuri de fainuri și de asemenea, pentru a incerca rețete noi.
3) Adăugați fulgi de cereale proaspeți obtinuti cu ajutorul morii Marga Mulino la biscuiți sau pâine înainte de coacere, rezultatul va fi delicios.
4) Pentru a obține o făină mai fină și pură folosiți o sită pentru a îndepărta orice exces de tărâțe.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Este necesara respectarea doar câtorva instructiuni de folosire pentru ca Marga Mulino sa functioneze timp indelungat.
1) NU spalati niciodata moara cu apa si sapun sau in masina de spalat vase
2) Inainte de prima utilizare, macinati timp de 2 – 3 minute pe pozitia 0, apoi aruncati faina obtinuta.
3) Curatati moara indepartand orice ramasita de faina si/sau cereale numai cu ajutorul periei cu care vine moara.
4) Recomandam curatarea rolelor prin simpla macinare a unei cantitati mici de orez.
5) Daca cerealele sunt mai dure si raman prinse intre role, utilizati moara manual pentru avea o putere de macinare mai mare.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.