Sari la conținut
Prima pagină » Marcato Wellness

Marcato Wellness

PASTA Catalogo 051

Noi rulouri Marcato WELLNESS: sanatate la masa, sanatate in viata!

Toata gama Marcato utilizeaza noile rulouri de laminare a aluatului de paste WELNESS. Acestea sunt realizate într-un aliaj usor special, un brevet exclusiv al companiei Marcato, care asigura ca foaia de paste facuta in casa este 100% pura si sanatoasa.

WELLNESS inseamna ca aluatul nu acumuleaza nici un reziduu de metal de pe rulouri, acestea nu oxideaza si nu se altereaza în contact cu apa, fiind extrem de usor de curatat.

WELLNESS inseamna o educatie pentru o hranire sanatoasa: o viziune de viata in care sanatatea si bunastarea psihico-fizica sunt din ce în ce mai cautate, devenind un adevarat stil de viata.
WELLNESS reprezinta cultura Marcato a „starii de bine”, care porneste de la o alimentatie sanatoasa, insotita de redescoperirea de arome traditionale si ingrediente autentice. Asa sunt si pastele, simbolul dietei corecte mediteraneene, mai ales cele facute in casa cu ingrediente simple si selectate.
Numai masinile de paste create de casa Marcato pot garanta o foaie de aluat curata, sanatoasa si atat de controlata: si pentru ca suntem siguri de excelenta produselor noastre, va oferim o garantie de 3 ani.

Lasă un răspuns

Independently verified
250 reviews